Super snel en stabiel internet voor Markelo

Wil u graag snel internet thuis?

Zoek dan niet verder!

Bij ons kan u Caiway en Delta Fiber laten aansluiten in Markelo, gemeente Hof van Twente. 

U krijgt hiervoor geen extra kosten maar gewoon de actuele Caiway prijzen, en de aanwezige aanbiedingen. Caiway Markelo kan de perfecte aanvulling zijn op uw huis

Ook bij Caiway Markelo storingen en Caiway Markelo onderhoud kan u bij ons terecht.

Langzaam Caiway Markelo internet is natuurlijk voor niemand gunstig. 

Caiway Logo
Delta Fiber Logo
Telefoon

Bel nu! 0547 793 013

Kaart

Kom langs!

Holterweg 2, 7475 AV, Markelo.

ZICT Ziggers ICT Logo

De voordelen van Caiway Markelo:

Een snelle internetverbinding zodat je ongestoord kan gamen, downloaden en bestanden versturen. Ook als iedereen in huis online is. Zonder haperingen of eindeloos bufferen. Kortom: voor stabiel en betrouwbaar internet zit je goed bij Caiway Markelo.

Caiway Markelo klanten kijken TV in ongekende kwaliteit.

Met het grootste aanbod in Full HD zenders van Nederland kijk je altijd TV in de beste kwaliteit. Standaard heb je meer dan 70 zenders, waarvan 35 in Full HD. En je kunt ze uitbreiden met jouw favoriete zenders.

Vast bellen tegen een voordelig tarief.

Als Caiway Markelo klant bel je tegen een vast laag tarief (€ 0,1200). Bel je veel of regelmatig? Kies dan voor een van de verschillende ‘Onbeperkt Bellen’ pakketten.

Bel je niet via de vaste lijn?
Caiway Markelo Telefonie is optioneel bij je pakket. Wil je graag gebruikmaken van telefonie. Voeg dit dan gratis aan je bestelling toe
.

 

Wij zijn Caiway Markelo

Werken aan steeds betere televisie-, internet- en telefoniediensten. Bij Caiway doen we dat vol overtuiging en al meer dan 30 jaar. 

Wij vinden Caiway in Markelo een van de betere providers, omdat Caiway Markelo ook het televisie signaal op de COAX kabel laat. En daarom kan Caiway Markelo niet ontbreken in jouw meterkast! Sluit Caiway Markelo nu aan!

Jamie Ziggers

Eigenaar, Ziggers ICT

0