Ziggersict Delden

Bent u op zoek naar dé online/offline computer winkel in Delden welke binnen 24 uur aan huis levert?

Ziggers ICT Delden is een plek voor goede kwaliteit producten. Wij verkopen verschillende producten die refurbished, ex lease zijn of nog helemaal nieuw. Naast onze computerservice kan je ook bij ons terecht voor netwerk, server en -werkplekbeheer in de buurt van Delden. De producten die u bij ons aanschaft zijn erg voordelig qua prijzen. Wij verkopen pc’s en laptops van beroemde merken in Delden zoals: Asus, Lenovo, Cooler Master, Dell en HP.

Normaal gesproken als u een nieuwe PC, laptop of Apple telefoon koopt is de data van uw oude systeem niet zomaar overgezet. Ziggers ICT kan u bijvallen in het overzetten van het grootste deel van uw instellingen (e-mail, pictogrammen, favorieten etc.), programma’s etc.

U kunt bij ons in Delden ook uw computer laten opmaken, hierdoor heeft u altijd een bruikbaar systeem voor uw werkzaamheden. Laat u niet tegenhouden door een defecte PC of printer en ga voor de goeie computerservice van Ziggers ICT in Delden. Neem contact met ons op!

Ben je in de regio Delden op zoek naar een laptop om thuis te werken? Wij beschikken over een ruime keuze aan thuis(werk) laptops voor iedere toepassing. 

Bekijk ons overzicht aan thuiswerk laptops.

bekijk nu
0