Ziggersict Gelselaar

Bent u op zoek naar dé online/offline computerwinkel in Gelselaar welke binnen 24 uur aan huis levert?

Ziggers ICT Gelselaar is de plek voor de beste kwaliteit laptops en computers in Gelselaar. Wij verkopen verschillende producten die refurbished, ex lease zijn of nog helemaal nieuw. Naast onze computerservice kan je ook bij ons terecht voor netwerk, server en -werkplekbeheer in de buurt van Gelselaar. De producten die u bij ons aanschaft zijn erg voordelig qua prijzen. Wij verkopen pc’s en laptops van bekende merken in Gelselaar zoals: Asus, Lenovo, Cooler Master, Dell en HP.

Normaal als u een nieuwe PC, laptop of Apple telefoon koopt is de data van uw oude systeem niet zomaar overgezet. Ziggers ICT kan u ondersteunen in het overzetten van het grootste deel van uw instellingen en programma’s enz.

U kunt bij ons in Gelselaar ook uw computer laten samenstellen, hierdoor heeft u altijd een geschikt systeem voor uw werkzaamheden. Laat u niet stoppen door een dode PC of printer en ga voor de vakkundige computerservice van Ziggers ICT in Gelselaar. Neem contact op met ons!

Ben je in de regio Gelselaar op zoek naar een laptop om thuis te werken? Wij beschikken over een uitgestrekte keuze aan thuis(werk) laptops voor ieder gebruik.

 

Bekijk ons overzicht aan thuiswerk laptops.

bekijk nu
0