Ziggersict Goor

Bent u op zoek naar dé online/offline computerwinkel in Goor welke binnen 24 uur aan huis bezorgt?

Ziggers ICT Goor is de plek voor de beste kwaliteit laptops en computers in Goor. Wij verkopen verschillende producten die refurbished, ex lease zijn of nog helemaal nieuw. Naast onze computerservice kan je ook bij ons terecht voor netwerk, server en -werkplekbeheer in Goor en omgeving. De producten die u bij ons aanschaft zijn erg voordelig qua prijzen. Wij verkopen pc’s en laptops van bekende merken in Goor zoals: Asus, Lenovo, Cooler Master, Dell en HP.

Normaal gesproken als u een nieuwe PC, laptop of Apple telefoontoestel koopt is de data van uw oude systeem niet zomaar overgezet. Ziggers ICT kan u ondersteunen in het overzetten van het grootste gedeelte van uw instellingen (e-mail, pictogrammen, favorieten etc.), programma’s etc.

U kunt bij ons in Goor ook uw computer laten samenstellen, hierdoor heeft u altijd een geschikt systeem voor uw werkzaamheden. Laat u niet tegenhouden door een kapotte PC of printer en ga voor de vakkundige computer service van Ziggers ICT in Goor. Neem contact met ons op!

Ben je in de regio Goor op zoek naar een laptop om thuis te werken? Wij beschikken over een perkloze keuze aan thuis(werk) laptops voor iedere toepassing.

 

Bekijk ons overzicht aan thuiswerk laptops

bekijk nu
0