Ziggersict Markelo

Bent u op zoek naar dé online/offline computer winkel in Markelo welke binnen 24 uur aan huis levert?

Ziggers ICT Markelo is het verkooppunt voor de beste kwaliteit laptops en computers in Markelo. Wij verkopen verschillende producten die refurbished, ex lease zijn of nog volledig nieuw. Naast onze computerservice kan je ook bij ons terecht voor netwerk, server en -werkplekbeheer in Markelo en omgeving. De producten die u bij ons aanschaft zijn erg voordelig qua prijzen. Wij verkopen pc’s en laptops van bekende merken in Markelo zoals: Asus, Lenovo, Cooler Master, Dell en HP.

Normaal gesproken als u een nieuwe PC, laptop of Apple koopt is de data van uw oude systeem niet zomaar overgezet. Ziggers ICT kan u ondersteunen in het overzetten van het grootste deel van uw instellingen (e-mail, pictogrammen, favorieten etc.), programma’s etc.

U kunt bij ons in Markelo ook uw computer laten opmaken, hierdoor heeft u altijd een doelmatig systeem voor uw werkzaamheden. Laat u niet belemmeren door een defecte computer of printer en ga voor de vakkundige PC service van Ziggers ICT in Markelo. Neem vandaag nog contact met ons op!

Ben je in de regio Markelo op zoek naar een laptop om thuis te werken? Wij beschikken over een ruime keuze aan thuis(werk) laptops voor iedere toepassing. 

 

Bekijk ons overzicht aan thuiswerk laptops.

bekijk nu
0