Super Snel en Stabiel glasvezel internet voor Markelo

Wil u graag een snelle glasvezel verbinding in Markelo?

Wij kunnen u adviseren. In vele gevallen is glasvezel namelijk goedkoper dan een bitstream verbinding of COAX.

Glasvezel is de toekomst.

Bij ons kan je Glasvezel in Markelo laten aansluiten.

 

Solcon logo
Caiway Logo
Delta Fiber Logo
Telefoon

Bel nu! 0547 793 013

Kaart

Kom langs!

Holterweg 2, 7475 AV, Markelo.

ZICT Ziggers ICT Logo

Glasvezel is een vezel die net zo dun is als een haar. Die vezel bestaat uit twee speciale soorten glas en die zijn aan elkaar gesmolten en samen vormen ze een sterk geheel. 

Maar hoe werkt glasvezel nou precies? Eigenlijk lijkt het doorgeven van informatie via een glasvezelkabel een beetje op het doorseinen van een morsecode met hulp van een zaklamp. Door de lamp steeds lang of kort aan en uit te schakelen, ontstaat er een serie aan punten en strepen. Zo geef je een boodschap door in morsecode. Bij glasvezel gaat het net zo: de digitale informatie (denk aan films, mailtjes, websites) wordt verstuurd door een laserlicht. Dat laserlicht wordt op een gigantische snelheid steeds aan- en uitgeschakeld. Hoe sneller dat aan- en uitschakelen gaat, hoe sneller de informatie wordt verstuurd.

Voordelen glasvezel op een rij

Glasvezel heeft een aantal voordelen. We zetten de voordelen van glasvezel voor je onder elkaar:

Snelheid

Internet via glasvezel is sneller dan welk ander beschikbaar netwerk in Nederland dan ook. Als je een pakket koopt bij een glasvezelaanbieder kun je meestal kiezen tussen de snelheden 50, 100 en 500 Mbps. Dit is dus al een stuk hoger dan de gemiddelde internetsnelheid in Nederland van rond de 15 Mbps. En de maximumsnelheden van glasvezel zijn nog lang niet bereikt.

Uploaden en downloaden even snel

Bij glasvezel zijn de uploadsnelheid en downloadsnelheid gelijk. Dus of je nu informatie leest van of verstuurt naar internet: het gaat even snel. Bij de normale kabel is dit anders. Daarop is de uploadsnelheid veel lager dan de downloadsnelheid. Het duurt dan dus langer om een filmpje op het internet te zetten dan er één te downloaden.

Meer vrijheid

Het glasvezelnetwerk is een open netwerk. Iedereen mag zijn diensten (zoals internet, telefonie en televisie) aanbieden op glasvezel. En hierdoor heb je als consument meer te kiezen. Bij de kabel is dit anders: daar beheren de kabelaanbieders zowel het netwerk als de diensten die erop worden aangeboden. Per regio is er op de kabel maar één provider actief. En dat is jammer voor de consument, want die heeft zo weinig te kiezen.

 

GLASVEZEL MARKELO

Neem vandaag nog Glasvezel Markelo, neem contact op. Wij kunnen dit perfect voor u aansluiten en u wijzen op gebruikersfouten.

Wij bieden niet alleen Glasvezel Markelo in het binnengebied aan maar ook Glasvezel Markelo in het buitengebied.

Jamie Ziggers

Eigenaar, Ziggers ICT

0